Tuesday, January 6, 2009

kenapa susah sngt ahhh..??

kenapa susah sngt bile berkawan ni.mesti ade je yg x puas ati,ade je isu antara aku ngn kwn2 aku.aku rase prob ni dtg dr aku sendiri..tp..ape yg aku dah buat?
aku mencuri duit korg ke? aku buat harta ke barang korg? ke mulut aku mmg sngt lps?
kalo nak ikutkan mulut aku mmg mcm 2...kalo aku xske,aku ckp straight je...aku xkesa ko nak rase ape? bukan niat nak provoke..tp nak bgtaw yg ade sumthing dlm diri ko yg aku xleh terima.
aku tau aku pun mmg hbs x perfecto ! kalo ade yg aku lebih2 elok bgtau depan2 je..xpyh guna 3rd party.bile dah gne 3rd party 2 yg akan mengeruhkan keadaan..then,bile dah jd mcm ni aku pun mula la berperasaan..."alah,kwn2 ape la sngt...hilang sorg,dpt sorg! "

tp time aku skola mrsm k.klawang dulu,aku ade gak kwn2 baik...tp xpenah pulak kitorg bergaduh.xde plak nak jd seteruk ape yg aku tgk jd kat kwn2 aku skrng?mana silap die?
ke mmg aku x sesuai kwn ngn korg? tp aku ade prob dgn 1,2 org je..yg lain sume ok.ke korg terlalu ego smp xbole nmpk yg kite ni insan lemah...xnak admit kesilapan sendiri!

kalo nak bercerita pasal aku...label je la ape yg korg nak label aku..aku peduli plak kan.ckp la aku internet bergerak ke..counter information ke..tp aku taw citer pun bukan aku touch up cite 2 jd mcm babi..ape yg aku tau,itu la aku bgtau korg.just ko je anggap aku suke jaga tepi kain org.

arghh..aku rase aku kene tgk ape yg xkene ngn diri aku dulu..tp kalo aku sorg je yg buat mcm 2..xkemana pun..ko patut sedar gak ! ko pun slalu bikin masalah..kalo xde ko aku rase aman je idup kami !
hahahahahahaha

~peace no war~

p/s=aku sngt ketandusan idea smp xde ape aku nak post kat blog ni..so aku pun mengambil inisiatif untuk meluahkan ape yg ade dlm kepala otak aku!

Labels:

4 Comments:

Blogger akuduniaku said...

salam...

hidup kao ta aman lae ker aboo???
harapan ako kao cepat cepat aman...
post ni ako paling suker antara sumer...sb nampak mcm kao nga borak ngan pembaca..ha3x...paper take care..

January 6, 2009 at 7:17 PM  
Blogger fara rasep said...

u noe wut incik aboo.itulah namanya kawan.

kawan dan sahabat tu lain.kita buat apa yang kita rasa betul.n cnfm2 yang salah akan ditegur.cuma cara yang mereka pilih utk menegur yg berbeza.

biasa la tuh.cycle kehidupan manusia.bila da jumpa kwn yg sekepala hidup mati sama2.yang lain takder dlm kamus hidup.

cheer up!!~.

January 6, 2009 at 8:30 PM  
Blogger aboo said...

to aiman...

itu lebih kurang metafora la...xde la idup aku xaman..ok je..just rase x best.tu je.ada phm?

to dona..

hahaha..agreed with ya! 110 %..hurm ntah la..i ok je!

January 7, 2009 at 12:44 AM  
Blogger akuduniaku said...

paham bosz...gnetri

January 8, 2009 at 5:55 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home